I enlighet med GDPR (allmänna dataskyddsförordningen) beskriver vi nedan hur vi lagrar och använder personlig information. Du kan också se vår cookiepolicy.

Användande av personuppgifter

Hantering av personliga uppgifter

Personliga uppgifter behandlas av Vasikkavuoma Utveckling Ekonomisk Förening (org.nr: 797600-0146) som är ansvarig för Vasikkavuoma.se och som hädanefter benämns som ”Denna Sida”. 

Hur samlar vi personuppgifter?

Om du vill hyra Camp Vasikkavuoma, folkets hus eller sponsra en lada, eller på annat sätt kontaktar oss, förser du oss med en datamängd som kommer att hanteras.

Denna sida använder personuppgifterna endast för de ändamål du har lämnat dem för och lämnat samtycke till (t. ex. för att få svar på frågor, boka, m.m.).  Dina personuppgifter används bara inom Vasikkavuoma Utveckling Ekonomisk Förening för att tillgodose dina önskemål och vi förvarar de på servrar inom EU.

Vilka personuppgifter samlar vi in?

Beroende på din förfrågan samlar vi in olika typer av personuppgifter. Normalt är det information om namn, adressuppgifter, e-postadresser och mobiltelefonnummer.

Varför använder vi informationen?

Vi hanterar personuppgifter för att kunna fullgöra våra åtaganden avseende bokningar, bokningsbekräftelser och övrig information rörande bokning. Laglig grund: Fullgörande av tjänsteavtal.

För att kunna fullgöra rättsliga förpliktelser. Nödvändig hantering av rättsliga förpliktelser enligt lagkrav, t ex bokförings- och penningtvättslagen, produktansvar och produktsäkerhet. Laglig grund: Rättslig förpliktelse.

För att kunna hantera kundserviceärenden. Vi hanterar personuppgifter för att kunna tillgodose vårt och ditt berättigade intresse av att hantera kundserviceärenden avseende eventuella klagomål och supportärenden. Laglig grund: Berättigat intresse.

För att kunna utvärdera, utveckla och förbättra våra tjänster, produkter och system för våra kunder. Vi hanterar personuppgifter för att kunna tillgodose vårt och våra kunders berättigade intresse av att utvärdera, utveckla och förbättra våra tjänster, produkter och system t. ex. förbättring av kommunikation, produktförbättringar och anpassning av tjänster och utbud. Laglig grund: Berättigat intresse.

När raderar vi informationen?

Vi sparar informationen så länge som det behövs för att kunna uppfylla de syften som nämns ovan eller så länge som lagen kräver.

Informationssäkerhet

Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter och för att säkerställa att behandlingen sker i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning och våra interna policys och rutiner för hantering av personuppgifter. Vi krypterar vår hemsida med SLL och all data förvaras på servar inom EU.

Dina rättigheter

Du har när som helst rätt att utöva dina rättigheter enligt den för tiden gällande dataskyddslagstiftningen. Du kan bland annat kräva insikt i de personuppgifter som denna sida är i besittning av. Vidare kan du kräva korrigering eller radering av eventuella inkorrekta upplysningar om dig själv, ta tillbaka ett samtycke till behandling av dina personuppgifter, samt utöva din rätt till dataportabilitet.

Om du önskar göra en eller flera av dina rättigheter gällande, ber vi dig i första hand kontakta oss på email: info (at) vasikkavuoma.se. Ditt krav kommer behandlas i överenskommelse med den för tiden gällande dataskyddslagstiftningen.

Klagomål över Vasikkavuoma.ses behandling av dina personuppgifter kan skickas till:

Datainspektionen
Box 8114
104 20 Stockholm

Förändringar

Vår integritetspolicy kan ändras från tid till annan och eventuella ändringar kommer att publiceras på denna sida, om ändringarna är betydande kommer vi att tillhandahålla ett mer framträdande meddelande.

Cookies på Vasikkavuoma.se

Cookies används för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner på webbplatsen. För att kunna använda vår webbplats på det sätt vi avsett rekommenderar vi därför dig att tillåta lagring av cookies på din dator.

Vad är en cookie?

En “cookie” är en liten textfil som innehåller information som lagras på en dator. Vår webbplats använder två typer av cookies: persistenta cookies och session cookies. Persistena cookies sparar en fil under en förutbestämd tidsperiod på din dator. Den kan därefter exempelvis användas för att anpassa denna webbplats baserat på användarens val och intressen. Sessionscookies skickas mellan din dator och servern och sparas inte när du stänger din webbläsare.

Olika slags cookies

Nödvändiga cookies

Dessa cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera och kan inte stängas av i våra system. De ställs vanligtvis bara in som svar på åtgärder som görs av dig som motsvarar en begäran om tjänster, såsom att ställa in dina integritetsinställningar, logga in eller fylla i formulär. Du kan ställa in din webbläsare för att blockera eller varna dig om dessa cookies, men vissa delar av sajten kommer då inte att fungera. Dessa cookies lagrar ingen personligt identifierbar information.

​Funktionella cookies

Dessa cookies gör det möjligt för webbplatsen att tillhandahålla förbättrad funktionalitet och personalisering. De kan ställas in av oss eller av tredjepartsleverantörer vars tjänster vi har lagt till på våra sidor. Om du inte tillåter dessa cookies kan det hända att vissa eller alla dessa tjänster inte fungerar korrekt

​Prestanda cookies

Dessa cookies tillåter oss att räkna besök och trafikkällor så att vi kan mäta och förbättra prestandan på vår webbplats. De hjälper oss att veta vilka sidor som är mest och minst populära och se hur besökarna rör sig på sajten. All information som dessa cookies samlar in är aggregerad och därför anonym. Dessa cookies kallas ibland för analytiska.

Om du inte tillåter dessa cookies kommer vi inte att veta när du har besökt vår webbplats och kommer inte att kunna analysera dess prestanda.

Vi informerar dig i förväg om användningen av cookies med en notis längst ner på skärmen.

Du kan välja att inaktivera cookies

Om du inte vill tillåta cookies på din dator kan du se och uppdatera dina inställningar här: Cookieinställningar.

Du kan också ställa in detta genom din webbläsares sekretessinställningar. Så här gör man för att stänga av cookies i olika webbläsare:

Senaste uppdaterad: 29/9/2019